Om oss

GWS Automotive & Marin AB

När du behöver rengöra ditt fordon invändigt och utvändigt behöver du ett pålitligt företag som rengör ditt fordon ordentligt, men utan att skada det. Därför bör du anlita oss på GWS Automotive & Marin AB, eftersom vi alltid strävar efter att utföra ett perfekt resultat varje gång. Vi har kombinerat många års erfarenhet med professionalism, vilket resulterar i stort förtroende bland våra etablerade kunder

Vår historia

Vår verksamhet grundades av Aleksandar Krga som en enskild firma 2013. Då hette firman Green With Steam. Firman var inriktad på fordonsvård och omfattade bilar, båtar, husbilar med mera. I takt med ett gediget arbete växte firman och år 2020 påbörjade firman sitt arbete i en ny form och med ett nytt namn. Firman gjordes om till ett aktiebolag med det nya namnet GWS Automotive & Marin AB, som är mycket mer fokuserat på båtar än tidigare.

Hur vi arbetar

Vi anpassar våra uppdrag efter kundens behov och skräddarsyr våra uppdrag för att kunna utföra ett professionellt arbete med kunden i fokus. I vårt arbete ägnar vi oss dagligen åt utveckling och framsteg som förbättrar vårt arbete och gör oss lite vassare för varje dag som går.

Anlita oss

Att få en professionellt utförd rengöring av sitt fordon kan göra att fordonet ökar i värde eller behåller sitt värde bättre över tid. En rekond är dessutom en perfekt gåva att ge bort till någon man tycker om, eftersom det sällan är något som man kostar på sig själv och sitt fordon. Samtidigt gör det att vardagliga aktiviteter i form av bilkörning känns lite bättre och lite lyxigare. Vill man rusta upp sin bil, husvagn eller båt utvändigt kan man anlita oss för att få en riktig uppfräschning i form av tvätt, slipning, polering, vaxning eller lackförsegling. Vi ser till att ditt fordon behåller sin forna glans längre.

Hör av dig till oss!